نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

آغاز طرح «وارنیش فلوراید تراپی»دانش‌آموزان درعلی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=142554کپی به کلیپ‌بورد

آغاز طرح «وارنیش فلوراید تراپی»دانش‌آموزان درعلی آباد کتول

به گزارش روابط عمومي فرمانداری ، احمد تجری مفردفرماندارعلی آباد کتول به همراه دکترکمال غریبی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ازروند برگزاری طرح «وارنیش فلوراید تراپی بازدید بعمل آوردند.

دکتر کمال غریبی گفت: طرح ارتقای سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان سراسر کشور به منظور پیشگیری اصولی از پوسیدگی‌های دندانی (وارنیش فلوراید تراپی) در دو مرحله از آبان ماه امسال اجرا می شود.

وی اظهارداشت: طرح ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان درشهرستان که جمعیت چهارده هزارنفری مقطع اول تا ششم ابتدایی تحصیلی را پوشش می‌دهد، شامل سه هدف اصلی آموزش، پیشگیری و درمان است.

وی گفت: در مدت اجرای طرح، والدین، معلمان و دانش آموزان آموزش می‌بینند و در بحث پیشگیری نیز ایجاد شناسنامه الکترونیک سلامت دهان و دندان دانش‌آموز هدف مهم بعدی به شمار می‌رود و بدین ترتیب جزئیات نیازهای درمانی برای اتخاذ تصمیمات بعدی ثبت می‌شود.

کمال غریبی با تاکید بر اینکه، مرحله اول وارنیش فلورایدتراپی آبان و آذر ماه امسال و مرحله دوم فروردین و اردیبهشت سال آینده انجام خواهد شد.

آغاز طرح «وارنیش فلوراید تراپی»دانش‌آموزان درعلی آباد کتول

 

آغاز طرح «وارنیش فلوراید تراپی»دانش‌آموزان درعلی آباد کتول

 

آغاز طرح «وارنیش فلوراید تراپی»دانش‌آموزان درعلی آباد کتول

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

این ملاقات به منظور گرامیداشت مقام والای جانبازان و تقدیر از ایثارگری‌ های آنان در دوران دفاع مقدس انجام شد.
با توجه به نقش مشاوره پزشکی ژنتیک در پیشگیری از معلولیت ها، نخستین مرکز مشاوره ژنتیک، با مجوز رسمی از اداره کل بهزیستی گلستان، درعلی آبادکتولافتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.
محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران سالن ۷(۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه).
فرماندار علی آبادکتول دیدار با خانواده معظم شهدا، ادای دین به مقام والای شهید و موجب تقویت روحیه خدمتگزاری برای مسئولان است.
فرماندار علی آبادکتول:ما خدمتگزاران شما در دولت ،علی رغم همه مشکلاتی که هست تمام تلاش مان را داریم تا مشکلات مردم عزیزمان را یکی پس از دیگری به لطف خداوند مهربان و دعای شما مردم عزیز کمتر و کمتر کنیم .