صبح امروز یکشنبه 28 شهریور ماه ، اولین جلسه کارگروه اراضی شیبدار شهرستان علی آبادکتول در سال 1400 به ریاست میرعرب معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار ، سوخته سرایی معاون فتی جهاد کشاورزیو مجری طرح اراضی شیبدار شهرستان ، رئیس منابع طبیعی و نمایندگان بخشداریها و شوراهای اسلامی روستاهای هدف در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آبادکتول ، میرعرب معاونت برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری در ابتدای جلسه و ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهیدان و رزمندگان غیور ایران اسلامی باتاکید بر همکاری همه اعضای کارگروه بویژه اعضای شوراهای اسلامی روستاها و دهیاران، اجرای طرح توسعه باغات و گیاهان دارویی در اراضی شیبدار را به عنوان یک راهبرد موثر در ایجاد اشتعال ، افزایش تولید و بهره وری و جلوگیری از فرسایش خاک و وقوع سیلاب برشمرد .
در ادامه اعضای حاضر در جلسه مطالب و نقطه نظراتی را پیرامون اهمیت تشکیل کارگروه و حضور موثر اعضا در پیشبرد اجرایی شدن طرح اراضی شیبدار و اهمیت اجرای صحیح آن،همچنین دستورالعمل اجرایی سال 1400 و تعیین روستاهای اولویت دار از نظر احداث استخر جهت تامین آب در اراضی شیبدار و استفاده از ظرفیت روستاها و موانع و مشکلات موجود در آنها ، ارائه نمودند.
در پایان مقرر گردید:
اعضای شورای روستاهای هدف، اسامی متقاضیان مشارکت در طرح اراضی شیبدار به همراه حدود عرصه ها را به مرکز جهاد کشاورزی تحویل دهند.
شورای زرینگل نسبت به تکمیل پرونده تامین و ذخیره سازی آب طبق نظر اداره فنی و زیر بنایی مدیریت جهاد کشاورزی اقدام نماید.
شورای نرسو و الستان در خصوص دریافت مجوز بهره برداری از چشمه ها و ارائه به مدیریت جهاد کشاورزی هرچه سریعتر اقدام نمایند
شورای الازمن در خصوص حل مشکل معارض و رفع موانع ادامه کار احداث آببندان پیگیری لازم را بعمل آورند.
در استعلام عرصه از منابع طبیعی فقط مختصاتUTMعرصه به اداره منابع طبیعی شهرستان ارسال گردد و نیاز به تهیه نقشه توسط شرکتهای نقشه برداری و صرف هزینه توسط متقاضی نمی باشد.
در اراضی ای که بخشی از آن پس از استعلام، ملی یا پوشش دار شناخته شوند، احداث باغ در بخش مستثنیات بلا مانع می باشد که توسط اداره منابع طبیعی مشخص می شود همچنین پاسخ استعلام ظرف مدت 10 روز به جهاد کشاورزی اعلام گردد.
در خصوص اجرای طرح در اراضی ملی، اداره منابع طبیعی و مدیریت جهاد کشاورزی نسبت به شناسایی عرصه ها اقدام نمایند.
برگزاری مستمر کلاس های ترویجی و بازدید از باغات در جلب مشارکت متقاضیان در طرح توسعه باغ و گیاهان دارویی در اراضی شیبدار در دستور کار مدیریت جهاد شکاورزی شهرستان قرار گیرد