نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

برگزاری کمیسیون قاچاق کالا و ارز درعلی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=143618کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری کمیسیون قاچاق کالا و ارز درعلی آباد کتول

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان علی آباد کتول، این جلسه در محل دفتر فرماندار با حضوراحمد تجری مفرد فرماندارشهرستان، اعضای کمیسیون برگزار شد.

در این جلسه تجری مفرد فرماندار شهرستان با اشاره به تأثیرات منفی قاچاق کالا و ارز در عرصه های مختلف جامعه بر ضرورت رفع موانع و مشکلات برخورد با قاچاق تأکید کرد.

تجری مفرد با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: اگر بخواهیم اقتصاد و تولید بهتری در جامعه داشته باشیم و امیدواری بیشتری برای تولید کننده ایجاد کنیم باید همگی در این امر مهم تلاش کنیم و مبارزه عملی و اجرایی در خصوص مبارزه با قاچاق در جامعه ایجاد گردد.

وی افزود: آنچه امروزه جامعه از آن رنج می برند وجود کالاهای قاچاقی است که در سطح کشور و استان و شهرستان ها به وفور دیده می شود که این کالاها ضربه سنگینی بر بدنه اقتصاد وارد کرده و می کند.

فرماندارهمچنین بیان داشت:قاچاق کالاها یکی از چند مولفه مهم اثر گذار بر اقتصاد است که گسترش این پدیده شوم و تاثیر مخرب آن در امر تولید و تجارت قانونی و سرمایه گذاری و اشتغال خطر جدی و بزرگی برای کشورمان محسوب می شود.

تجری مفرد اظهار داشت: باید با جدیت تمام با این پدیده شوم که توطئه دشمن است مبارزه کرد و همه دستگاهها به نوعی باید در آن مشارکت باشند و نگذاریم دیگران از موقعیت ما سوء استفاده کنند.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندار شهرستان علی آبادکتول با شهروندان هر هفته سه شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برگزار می‌شود.
بازدید دکتر الله بداشتی رییس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کل کشور به همراه فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان علی آباد کتول از کارخانه خاور دشت.
بازدید فرامرز دیلم کتولی سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول از اداره بهزیستی شهرستان.
در این مراسم، خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
فرامرز دیلم کتولی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول منصوب شد.