نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

به مناسبت هفته بسیج جلسه جهاد تبیین شهرستان علی آبادکتول برگزارشد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=118722کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان علی آبادکتول،روز یکشنبه ۴ آذر جلسه جهادتبیین به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج به ریاست احمدی فرماندار و با حضور دیلم بخشدار کمالان و روسای دستگاه های اجرایی شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه بسیج با بیش از چهار دهه فعالیت و خدمت خالصانه در عرصه‌های مختلف فعال است،افزود: خوشبختانه در همه برهه‌های زمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیج نقش موثر و چشمگیری داشته است.
احمدی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ناب بسیجی خنثی کننده توطئه دشمنان شده است،گفت: جهاد تبیین در سایه فرهنگ بسیج و بسیجی محقق می‌شود و امروزه نقش‌آفرینی بسیجیان با اخلاص و بصیرت در عرصه‌هایی مانند علم و فناوری، فرهنگی، اجتماعی و سازندگی به ویژه در محرومیت زدایی و نیز مشارکت در طرح‌های بزرگ ملی نشان از مسئولیت پذیری متعهدانه و راهگشایی آن در پیشرفت کشور عزیزمان دارد.
گفتنی است در ادامه جلسه،اعضا گزارشی از عمکلرد و برنامه های پیش روی دستگاه اجرایی خود در خصوص جهاد تبیین ارائه نمودند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

این پروژه ها به همت سازمان بسیج سازندگی سپاه نینوا گلستان انجام شد.
در این جلسه، اعضای ستاد و احزاب سیاسی به تبادل نظر درباره مسائل سیاسی و اجتماعی شهرستان پرداختند و به بررسی راهکارهای همکاری در راستای توسعه و پیشرفت علی‌آباد کتول پرداختند.
این دیدار نشان‌دهنده عزم جدی مسئولین برای ارتقاء سطح آگاهی و مشارکت اجتماعی در شهرستان علی آبادکتول است.
در این بازدید،فرماندار با غرفه‌داران به گفتگو پرداخت و به دقت به مشکلات و چالش‌های آنان گوش فرا داد.
سرکشی فرماندار شهرستان علی آبادکتول از پنج نقطه جمعیتی فاقد کد روستای از توابع بخش مرکزی.