نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

جلسه بررسی کنترل سیلاب شهری فاضل آباد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=146392کپی به کلیپ‌بورد

جلسه بررسی کنترل سیلاب شهری فاضل آباد

جلسه ای در راستای ایجاد وحدت ‌رویه و عملياتي كردن طرح مطالعات آب‌هاي سطحي و سیلابهای شهری فاضل آباد با حضور سمیعی شهردار فاضل آباد، حسینی معاونت آب منطقه ای استان گلستان و مسئولین شهرفاضل آباد در محل شهرداری برگزارشد. در این نشست سمیعی شهردار فاضل آباد با اشاره به سابقه مطالعات اولیه طرح طی سال88، اظهار داشت: مطالعات جمع‌آوری سیلاب‌های شهری بویژه مناطق بالادست که عموماً شهر را تهدید می‌نماید الزامی است و از طرفی آب‌های سطحی جمع‌آوری شده در داخل شهر باید به نقاط امن هدایت شود. وی در ادامه با توجه به وقوع سیلاب اخیر و خسارات وارده به بخشهایی از تأسیسات شهری و مسکونی، مطالعه و یکپارچه سازی طرح جمع آوری آبهای سطحی را ضروری دانست. اجرای دستورالعمل بازدیدهای میدانی مطالعات منطقه‌ای، مدل‌سازی هیدرولوژیکی و هیدرولیکی و ذخیره اطلاعات مکانی مطالعات منطقه‌ای از مصوبات این نشست عنوان شد.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

این ملاقات به منظور گرامیداشت مقام والای جانبازان و تقدیر از ایثارگری‌ های آنان در دوران دفاع مقدس انجام شد.
با توجه به نقش مشاوره پزشکی ژنتیک در پیشگیری از معلولیت ها، نخستین مرکز مشاوره ژنتیک، با مجوز رسمی از اداره کل بهزیستی گلستان، درعلی آبادکتولافتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.
محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران سالن ۷(۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه).
فرماندار علی آبادکتول دیدار با خانواده معظم شهدا، ادای دین به مقام والای شهید و موجب تقویت روحیه خدمتگزاری برای مسئولان است.
فرماندار علی آبادکتول:ما خدمتگزاران شما در دولت ،علی رغم همه مشکلاتی که هست تمام تلاش مان را داریم تا مشکلات مردم عزیزمان را یکی پس از دیگری به لطف خداوند مهربان و دعای شما مردم عزیز کمتر و کمتر کنیم .