نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

حضور فرماندارعلی آباد کتول در برنامه زنده تلویزیونی شبهای هیرکان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139976کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندارعلی آباد کتول در برنامه زنده تلویزیونی شبهای هیرکان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری،احمد تجری مفرد فرماندارشهرستان علی آباد کتول یک شنبه شب در برنامه زنده تلویزیونی شبهای هیرکان از مرکز سیمای گلستان حضور یافت.

درادامه احمد تجری مفرددرمورد افتتاح وکلنگ زنی پروژه ها گفت: علیرغم با کمبود اعتبارات در سال جاری، اما باتلاش مدیران دستگاه ها، تعداد 69پروژه عمرانی و تولیدی در هفته دولت در این شهرستان به بهره برداری رسید و برخی هم عملیات اجرایی آنها آغاز شد.

وی افزود: برای بهره برداری و اجرایی شدن این پروژه ها مبلغی افزون بر 536میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است وبا بهره‌برداری از این پروژه‌ها و طرح‌های تولیدی امکان بهره‌مندی ۲۰ هزار و ۶۴۲ خانوار و قابلیت اشتغال‌زایی برای ۴۴۵ نفر در شهرستان فراهم می‌شود.

وی افزود: همچنین در این ایام ۱۲ پروژه عمرانی و طرح تولیدی بااعتباری حدود ۹۹ میلیارد ریال کلنگ زنی می‌شود.

تجری مفرد ادامه داد: حوزه جهاد کشاورزی با ۱۴ پروژه قابل‌افتتاح و پنج طرح تولیدی بیشترین طرح و پروژه را در هفته دولت داراست.

فرماندار علی‌آبادکتول همچنین به عملکرد سه‌ساله دولت تدبیر و امید در شهرستان اشاره و تصریح کرد: از آغاز به کار دولت یازدهم تاکنون ۵۳۸ پروژه عمرانی و طرح تولیدی اشتغال‌زا بااعتباری بالغ‌بر ۱۷۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در این شهرستان افتتاح‌شده و به بهره‌برداری رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت عملیات اجرایی ۴۴ پروژه عمرانی و طرح تولیدی اشتغال‌زا بااعتباری حدود ۱۱۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آغازشده است.

تجری اضافه کرد: در این مدت شهرستان علی‌آبادکتول در حوزه بهداشت و درمان، کشاورزی و منابع طبیعی، امور زیربنایی، تربیت‌بدنی، آموزشی، انرژی و فرهنگ، هنر و گردشگری پروژه و طرح داشته است.

به گفته فرماندار علی‌آبادکتول بیشترین پروژه‌ها و طرح‌های این دولت در بخش زیر بنایی با ۱۹۹ پروژه و کمترین آن‌ها مربوط به حوزه فرهنگ، هنر و گردشگری با هفت پروژه بوده است.

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندار شهرستان علی آبادکتول با شهروندان هر هفته سه شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برگزار می‌شود.
بازدید دکتر الله بداشتی رییس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کل کشور به همراه فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان علی آباد کتول از کارخانه خاور دشت.
بازدید فرامرز دیلم کتولی سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول از اداره بهزیستی شهرستان.
در این مراسم، خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
فرامرز دیلم کتولی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول منصوب شد.