دیدار استاندار گلستان با خانواده جانباز شهید حاج حسین باباکردی.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=146877کپی به کلیپ‌بورد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.

علی اصغر طهماسبی استاندار گلستان، به همراه اسلامی مدیر کل حوزه و فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان علی‌آباد کتول، اسدی مدیر کل بنیاد شهید گلستان و جمعی از مسئولین شهرستانی جهت ادای احترام به جانباز شهید حاج حسین باباکردی و خانواده وی در منزل ایشان حضور یافتند.

استاندار گلستان در دیدار با خانواده شهید حاج حسین باباکردی گفت: «شهدا مظهر عشق به ولایت فقیه هستند و با از خودگذشتگی برای کشور امنیت و آرامش به ارمغان آوردند.»

طهماسبی در ادامه افزود: «راه شهدا و ایثارگران، راه بسیار روشنی است که ما باید از این مسیر بهترین بهره را ببریم و درس بیاموزیم.»

وی همچنین اظهار داشت: «ما به خانواده شهدا افتخار می‌کنیم، به‌ویژه شهدایی که ابتدا به درجه جانبازی نائل آمدند و با تحمل سختی و درد حاصل از هشت سال دفاع مقدس، به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.»

استاندار گلستان در پایان تأکید کرد: «بر همه واجب است که به خانواده معظم شهدا و ایثارگران احترام بگذاریم و آنان را تکریم کنیم.»

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار