نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

زنگ گردشگری در شهرستان علی‌آباد کتول نواخته شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139516کپی به کلیپ‌بورد

زنگ گردشگری در شهرستان علی‌آباد کتول نواخته شد

همزمان با آغاز ششم مهرماه روز جهانی جهانگردی و هفته بزرگداشت گردشگری در استان گلستان، زنگ گردشگری در شهرستان علی آبادکتول با حضور فرمانروا و مسوولین ارشد این شهرستان به صدا در آمد.

به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری علی‌آبادکتول، احمد تجری مفرد در این آیین گفت: کشور ایران دارای سرمایه های بسیاری از جمله در حوزه گردشگری است که می تواند ما را در دستیابی به استقلال و در دوران اقتصاد مقاومتی یاری کند تا دوران اقتصاد بدون نفت را نیز تجربه نماییم.

به گفته وی، لازم است با تدوین کتب درسی و آموزشی فرهنگ گردشگری سالم و حلال را در نسل‌های آینده کشور نهادینه سازیم تا دانش آموزان امروز تبدیل به کارآفرینانی موفق در گردشگری کشور شوند.

فرماندار علی‌آبادکتول در بخش دیگری از سخنان خود پتانسیل‌های این شهرستان را در سه حوزه کشاورزی، گردشگری و فرهنگی و آموزشی قابل توجه برشمرد و تاکیدکرد: این پتانسیل‌ها باعث شده که شهرستان علی‌آبادکتول در استان و کشور به خوبی بدرخشد ضمن این که در حوزه‌ی گردشگری با اقداماتی که در حوزه زیرساخت‌ها صورت‌گرفته میزان ماندگاری و اقامت مسافران و گردشگران به نحو قابل قبولی افزایش یافته که طبعاً به روند توسعه اقتصادی شهرستان کمک بزرگی نموده است.

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان علی‌آبادکتول نیز در این آیین اظهار داشت: امروز آغاز هفته گردشگری است و به همین مناسبت برنامه‌های مختلفی در این شهرستان در طول ایام هفته گردشگری برگزار خواهد شد.

عباس عنایت اضافه کرد: شعار ملی روز اول هفته گردشگری، «گردشگری برای همه – همه برای گردشگری» است که در همین راستا زنگ گردشگری در مدرسه خیّر نیک‌اندیش حاج محمدعلی دیلمی روستای محمدآبادکتول نواخته شد.

زنگ گردشگری در شهرستان علی‌آباد کتول نواخته شد

 

زنگ گردشگری در شهرستان علی‌آباد کتول نواخته شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندار شهرستان علی آبادکتول با شهروندان هر هفته سه شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برگزار می‌شود.
بازدید دکتر الله بداشتی رییس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کل کشور به همراه فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان علی آباد کتول از کارخانه خاور دشت.
بازدید فرامرز دیلم کتولی سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول از اداره بهزیستی شهرستان.
در این مراسم، خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
فرامرز دیلم کتولی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول منصوب شد.