نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

شهرکهای گلخانه ای باعث ایجاد اشتغال پایدار وکاهش نرخ بیکاری می شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=125919کپی به کلیپ‌بورد

شهرکهای گلخانه ای باعث ایجاد اشتغال پایدار وکاهش نرخ بیکاری می شود

 

فرماندار تصریح کرد،ایجادشهرکهای گلخانه ای علاوه بر اینکه موجب اشتغال
پایدار و کاهش نرخ بیکاری در منطقه می شود می تواند زمینه ساز صادرات این
محصولات به سایر استانها و حتی خارج از کشور هم بشود. 
 

 به گزار ش روابط عمومی فرمانداری ، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای احداث شهرک گلخانه ای در علی آبادکتول به ریاست فرماندارعلی آبادکتول و با حضورمدیر باغبانی وشهرکهای گلخانه ای سازمان جهاد کشاورزی گلستان و  روسای ادارات مرتبط در محل فرمانداری برگزار گردید.
 فرماندار علی آبادکتول بیان داشت، این  شهرستان  به لحاظ داشتن شرایط خاص آب و هوا و زمین های حاصل خیز مهمترین قطب تولید انواع محصولات کشاورزی در استان است.
 ابراهیم احمدی افزود،مجموعه ادارات و دستگاههای اجرایی مرتبط در شهرستان آمادگی خود را جهت ایجاد و راه اندازی این شهرک اعلام می دارند.

 احمدی تاکید کرد،مشکلات  شهرکهای صنعتی پیش روی ما است. لذا باید با مطالعه و برنامه ریزی دقیق امورات پیگیری تا مشکلات شهرک های مذکور پدید نیاید.

شهرکهای گلخانه ای باعث ایجاد اشتغال پایدار وکاهش نرخ بیکاری می شود

 

شهرکهای گلخانه ای باعث ایجاد اشتغال پایدار وکاهش نرخ بیکاری می شود

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

این ملاقات به منظور گرامیداشت مقام والای جانبازان و تقدیر از ایثارگری‌ های آنان در دوران دفاع مقدس انجام شد.
با توجه به نقش مشاوره پزشکی ژنتیک در پیشگیری از معلولیت ها، نخستین مرکز مشاوره ژنتیک، با مجوز رسمی از اداره کل بهزیستی گلستان، درعلی آبادکتولافتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.
محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران سالن ۷(۲۳ الی ۲۶ بهمن ماه).
فرماندار علی آبادکتول دیدار با خانواده معظم شهدا، ادای دین به مقام والای شهید و موجب تقویت روحیه خدمتگزاری برای مسئولان است.
فرماندار علی آبادکتول:ما خدمتگزاران شما در دولت ،علی رغم همه مشکلاتی که هست تمام تلاش مان را داریم تا مشکلات مردم عزیزمان را یکی پس از دیگری به لطف خداوند مهربان و دعای شما مردم عزیز کمتر و کمتر کنیم .