نسخه آزمایشی

نسخه آزمایشی

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با فرماندارعلی آبادکتول دیدار و گفتگو نمود.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=125912کپی به کلیپ‌بورد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با  فرماندارعلی آبادکتول  دیدار و گفتگو نمود.

  به گزارش روابط عمومی فرمانداری ،ابراهیم احمدی در این دیدار ضمن اشاره به برخی از ظرفیتهای بالای شهرستان علی آبادکتول در حوزه فرهنگ و هنر خواستار توجه و نگاه ویژه مدیران استانی در این حوزه شده و افزود: این  شهرستان  با دارا بودن ظرفیتهای  بالای فرهنگی و هنری،ظرفیت برگزاری جشنواره های ملی را دارد .

  مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز هدف از این دیدارها در شهرستان های استان را افزایش تعامل و هم افزایی بین اداره کل فرهنگ و ارشاد استان و مسئولین شهرستانی در جهت خدمت به مردم با پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) دانست.

 محمد رعیت در ادامه شهرستان علی آبادکتول  را دارای ظرفیتهای بالا و چهره های شاخص در حوزه فرهنگ و هنرورسانه دانسته و افزود: واگذاری اجرای جشنواره های ملی و استانی  نشان از ظرفیت بالا و اعتماد مسئولین استان به این شهرستان است .

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با  فرماندارعلی آبادکتول  دیدار و گفتگو نمود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با  فرماندارعلی آبادکتول  دیدار و گفتگو نمود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندار شهرستان علی آبادکتول با شهروندان هر هفته سه شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برگزار می‌شود.
بازدید دکتر الله بداشتی رییس سازمان بسیج کارگری و کارخانجات کل کشور به همراه فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان علی آباد کتول از کارخانه خاور دشت.
بازدید فرامرز دیلم کتولی سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول از اداره بهزیستی شهرستان.
در این مراسم، خانواده‌های معزز شهدا و جانبازان مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.
فرامرز دیلم کتولی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان علی آبادکتول منصوب شد.