به گزارش روابط عمومی فرمانداری،دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور به همراه و دکتر صادقلو استاندار گلستان،احمد تجری مفرد فرماندارعلی آباد کتول ودکتر قره خانی نماینده مردم شهرستان علی آبادکتول در مجلس شورای اسلامی در چهارمین روز از سفر پنج روزه خود به گلستان از روند احیاء مجموعه تولیدی صنعتی مارال بازدید کرداز پروره های هفته دولت شهرستان علی آبادکتول، با اشاره به فضای مناسب گلستان جهت رشد و توسعه تصریح کرد:امید و حرکت در رونق تولید و بهبود فضای کسب و کار در گلستان ایجاد شده است و باید آنرا تقویت کرده و سرعت بخشید.
وی افزود: ما در یک رقابت نفس گیر وارد شده ایم و حکومت اسلامی نه تنها برای بهبود زندگی مسلمین بلکه جهانیان است.
وزیر کشور ادامه داد: دنیا قبول کرده اسلام دین صلح و دوستی است و خدشه ناپذیر است.
وی اضافه کرد: اینکه قوانین اسلامی می تواند بنیان های اقتصادی محکمی را بنا نهد یا خیر هنوز جای شبهه است و ما در در معرض تهدید و امید هستیم.
رحمانی فضلی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی از نظر علمی و تئوری کاملا پذیرفته شده است اما باید این نظریه به یک تئوری همه جا گیر تبدیل شود.
دکتر رحمانی فضلی بیان کرد: در راستای اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی رفع موانع تولید و بههبود فضای کسب و کار در دستور کار قرار گرفت و ستاد تسهیل تشکیل شد و تا پایان شهریور ماه ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه در گردش صنایع کوچک و متوسط پرداخت می شود.
وی همچنین گفت: در حوزه مالیات محورهای خوبی به استانداران تفویض اختیار شده است.
وی افزود: همچنین ۱۰۰ اختیار جدید از سوی دولت به دستگاه های اجرایی و مدیران متناظر استانی تفویض اختیار شده و وزیر معین دارند.
وزیر کشور تاکید کرد: برای ارج نهادن به مردم و خدمت به آن ها باید هر کس به هر نوعی می تواند به تولید و رونق اشتغال کمک کند پای کار بیاید.
وی تصریح کرد: هم اکنون کشور در امنیت کامل است و سرمایه گذاران رغبت به سرمایه گذاری دارند و همه باید کمک کنیم تا سرمایه گذاری در کشور تقویت شده تا اقتدار کشور حفظ شود.
در ادامه اسدالله قره خانی نماینده مردم علی آبادکتول و بخش کمالان در مجلس شورای اسلامی افزود: عدم تامین سرمایه در گردش موجب رکود بسیاری از واحدهای صنعتی در استان گلستان شده است.
وی با بیان اینکه تامین نقدینگی مهمترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی استان است، افزود: اگر موضوع اقتصاد مقاومتی و برنامه های آن به دقت مورد توجه قرار گرفته و به معنای واقعی اجرایی شود بسیاری از مشکلات حوزه تولید و اشتغال استان حل خواهد شد.
نماینده مردم علی آبادکتول و بخش کمالان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برنامه های اقتصاد مقاومتی هم اکنون دولتی است؛ پیشنهاد می شود گلستان پایلوت تشکیل ستاد مردمی اقتصاد مقاومتی در کشور شود.
وی با بیان اینکه بخش تولیدی استان همچنان سنتی است، اضافه کرد: گلستان نیروی انسانی و بستر لازم برای توسعه صنایع تبدیلی را داراست و دولت اراده کند و اولویت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی کشور را به گلستان سوق دهد.
قره خانی تصریح کرد: به رغم رشد چشمگیر حوزه های مختلف استان، لازم است برای رفع محرومیت های استان گلستان اقدامات جدی تری صورت گیرد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت گلستان در افتتاح این پروژه گفت: مجموعه مارال فروز با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت و ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش احیاء شد.
حسینقلی قوانلو افزود: ۳۵۰ میلیارد ریال آن سرمایه گذاری جدید است.
وی ادامه داد: با راه اندازی این واحد به طور مستقیم برای ۱۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
قوانلو تصریح کرد: این مجموعه در دو شیفت کاری ۱۲ ساعته در چهار بخش تولید رب گوجه فرنگی، انواع کنسرو، شالیکوبی و سردخانه افتتاح و راه اندازی شد.
وی خاطر نشان کرد: این واحد در صورت تکمیل ظرفیت توان ایجاد اشتغال تا ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۹۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم را دارد.
به گفته رئیس صنعت، معدن و تجارت گلستان این مجموعه در سال ۱۳۹۰ به دلیل مشکلات مالی و عدم تامین سرمایه گردش مورد نیاز و عدم حمایت بانک ها متوقف شد که سرمایه گذاران جدید با سرمایه گذاری ۳۰۰ میلیاردی و نصب خطوط تولید جدید آماده بهره برداری شد.