بازدید شهردار از واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی به مناسبت 7 مهر روز آتش نشان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=145971کپی به کلیپ‌بورد

سید مجتبی شریعتی شهردار علی آباد کتول به همراه مهندس پاکدامن ریاست شورای اسلامی شهر به مناسبت روز هفتم مهر ماه ، روز شکوهمند ایمنی و آتش نشانی فرصت را مغتنم شمرده؛ به منظور تبریک و قدرداني از زحمات همکاران ارجمند آتش نشانی که جان خود را در طبق اخلاص می گذارند تا به ديگران زندگي دوباره بخشند ، با حضوردر ایستگاه آتش نشانی ضمن بازدید، با تقدیم لوح سپاس به محضر ایثارگرانه این عزیزان از آنان تقدیر و قدر دانی بعمل آوردند .

در پایان مانور خودوریی به همین مناسبت با همکاری هلال احمر و راهنمایی و رانندگی در شهر برگزار گردید.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرامرز دیلم کتولی در این جلسه گفت:همکاری و همیاری همه نهادها و بخش‌های مختلف جامعه در بهبود نظام آموزشی و ارتقاء کیفیت آن حائز اهمیت است.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.