تشویق وتکریم واحدهای صنفی خبازی درشهرستان علی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=102344کپی به کلیپ‌بورد

تشویق وتکریم واحدهای صنفی خبازی درشهرستان علی آباد کتول

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،جوادزنگانه معاون فرماندارعلی آباد کتول درراستای، تشویق وتکریم واحدهای صنفی خبازی درشهرستان گفت:خبازی هایی که درچارچوب مقررات وضوابط تعیین شده فعالیت نموده اند درنظرداریم ازبرخی خبازان درقالب طرح (خبازبرتر) که این طرح سراسری می باشد تقدیرگردد.

وی افزود:مواردمدنظرشامل1-کیفیت نان،استفاده ازترازوی استاندارد،استفاده از کارگرآموزش دیده،استفاده ازآرد وخمیرمایه باکفیت،عم استفاده ازجوش شیرین.

2-نصب جواز کسب وتابلوی مشخصات واحد خبازی،میزان سهمیه آرد،نرخ نان،ساعت پخت،وزن چونه درمعرض دید مردم.3-رعایت قیمت مصرف فروش.4-رعایت وزن چونه مصوب.5-عدم فروش اجباری نان باانواع موادافزودنی(نظیر کنجد و…).

6-رعایت ساعت پخت نان.7-اقدام درجهت مکانیزه سازی روش پخت می باشد.

درادامه معاون فرمانداراظهارداشت:براساس استاندارملی نانی راباکیفیت قلمداد می نماید که حداقل دارای 4مولفه زیرباشد:1-شکل یکنواخت نان2-رنگ نان طبیعی3-بافت نان باید به راحتی دراثرکشیدن پاره شده وراحت لقمه شود4-بوی طبیعی نان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

Skip to content