به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،جوادزنگانه معاون فرماندارعلی آباد کتول درراستای، تشویق وتکریم واحدهای صنفی خبازی درشهرستان گفت:خبازی هایی که درچارچوب مقررات وضوابط تعیین شده فعالیت نموده اند درنظرداریم ازبرخی خبازان درقالب طرح (خبازبرتر) که این طرح سراسری می باشد تقدیرگردد.
وی افزود:مواردمدنظرشامل1-کیفیت نان،استفاده ازترازوی استاندارد،استفاده از کارگرآموزش دیده،استفاده ازآرد وخمیرمایه باکفیت،عم استفاده ازجوش شیرین.
2-نصب جواز کسب وتابلوی مشخصات واحد خبازی،میزان سهمیه آرد،نرخ نان،ساعت پخت،وزن چونه درمعرض دید مردم.3-رعایت قیمت مصرف فروش.4-رعایت وزن چونه مصوب.5-عدم فروش اجباری نان باانواع موادافزودنی(نظیر کنجد و…).
6-رعایت ساعت پخت نان.7-اقدام درجهت مکانیزه سازی روش پخت می باشد.
درادامه معاون فرمانداراظهارداشت:براساس استاندارملی نانی راباکیفیت قلمداد می نماید که حداقل دارای 4مولفه زیرباشد:1-شکل یکنواخت نان2-رنگ نان طبیعی3-بافت نان باید به راحتی دراثرکشیدن پاره شده وراحت لقمه شود4-بوی طبیعی نان