جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=143393کپی به کلیپ‌بورد

جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول در منطقه دهنه زرین گل باحضور احمد تجری مفرفرماندارواحمدی مدیرکل امنیتی استانداری گلستان برگزارشد.

فرماندار در خصوص مباحث مختلف اجرای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری مطالبی را بیان کرد.

وی نشست امروز را به منظورآمادگی وهماهنگی فرمانداری ها واجرای دقیق قانون انتخابات رادانست.

تجری مفرد با بیان اینکه حمایت های رهبر معظم انقلاب و سیاست های دولت تدبیر و امید در حضور گسترده مردم بسیار تأثیر گذار است گفت : انشاء ا… امیدواریم همچون دوره های گذشته در روند برگزاری انتخابات مشارکت با درصد بالای مردم را همراه با شور و شوق داشته باشیم.

شایان ذکر است میزبانی این جلسه توسط معاون فرمانداروروابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول هماهنگی گردید.

جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول

 

جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول

 

جلسه معاونین فرمانداران استان گلستان در علی آباد کتول

 

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرامرز دیلم کتولی در این جلسه گفت:همکاری و همیاری همه نهادها و بخش‌های مختلف جامعه در بهبود نظام آموزشی و ارتقاء کیفیت آن حائز اهمیت است.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.