دومین جلسه ی شورای آموزش وپرورش شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=119364کپی به کلیپ‌بورد

دومین جلسه ی شورای آموزش وپرورش شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 فرماندارعلی آبادکتول ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهید جمهوردکترآیت اله رئیسی اظهارداشت: دولت سیزدهم توجه ویژه به آموزش وپرورش داشته وخدمات ماندگاری را درمناطق محروم به یادگار گذاشته است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، دومین جلسه ی شورای آموزش وپرورش شهرستان علی آبادکتول به ریاست فرمانداروبا حضور امام جمعه،مدیر آموزش وپرورش وسایر اعضا و مسئولین ادارات مدعودر فرمانداری برگزار گردید.
ابراهیم احمدی افزود: شهید رئیسی در زمینه تعلیم و تربیت ، معیشت وهم در زمینه منزلت معلمین دغدغه داشت .
فرماندارشهرستان اظهارداشت :در موضوع اوقات فراغت دانش آموزان ، کلیه دستگاههای اجرایی مرتبط شهرستان پای کار باشند و ستادشهرستانی تشکیل و هماهنگی لازم بین ادارات ایجاد شود.
مقام عالی دولت در شهرستان تاکید کرد: ستاد شهرستانی ضمن برنامه ریزی ونظارت بر اجرای آن از ظرفیت شهرداری ها ، شوراهای اسلامی ، کانون ها ی فرهنگی و تربیتی، سمن های مردمی ، بسیج دانش آموزی و سایر ادارات فرهنگی استفاده نماید.
امام جمعه علی آبادکتول با ذکر احادیث از ائمه اطهار (ع )شیوه های تربیتی را درنگاه حضرات معصومین بیان نمود.
حجه الاسلام والمسلمین مهدی نژاد درخصوص پرنمودن اوقات فراغت دانش آموزان درتابستان افزود: درعین توجه به ورزش و مسائل علمی و درسی به موضوعات تربیتی و اخلاقی نیز توجه لازم صورت پذیرد و تعهد درنسل نوجوانان وجوانان دانش آموز ایجاد تا پس از طی مدارج علمی به ایران اسلامی علاقمند و به مردم کشور خدمت نمایند
 مدیر آموزش و پرورش شهرستان گزارشی از اقدام های انجام شده پیرامون مصوبات جلسه قبل ارائه و بیان داشت : استکبارجهانی جنگ نابرابر فرهنگی به راه انداخته و در خنثی نمودن آن بایستی با هدف و برنامه به مبارزه آنان برخیزیم و داشتن روحیه جهادی نیز در این نبرد دارای اهمیت است.
دکتر سیدکتولی موفقیت های کسب شده در زمینه علمی، فرهنگی ؛ قرآنی ، ورزشی و سایر رشته هارا به حضار ارائه وافزود این موفقیت هادر کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرمثبت داشته است .
در ادامه سایر دستگاههای اجرایی رئوس فعالیت های برنامه ریزی شده را تشریح نموده و در جهت ستاد شهرستانی ، نظارت برفعالیت ها ، هماهنگی و برنامه ریزی منسجم و فوق برنامه مدارس هیات امنایی تصمیماتی اتخاذگردید .

دومین جلسه ی شورای آموزش وپرورش شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 

دومین جلسه ی شورای آموزش وپرورش شهرستان علی آبادکتول برگزار شد

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.
حضور پرشور مردم و مسئولین در این مراسم، نشان‌دهنده عزم جدی جامعه برای حمایت از نیازمندان و ترویج فرهنگ نیکوکاری بود.