دیدار مدیر کل راه و شهر سازی استان گلستان با فرماندارعلی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=138979کپی به کلیپ‌بورد

دیدار مدیر کل راه و شهر سازی استان گلستان با فرماندارعلی آباد کتول

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آبادکتول، مهندس”ابراهيم مبارك قدم مدیرکل راه و شهر سازی استان گلستان با احمد تجری مفرد فرماندارشهرستان در خصوص مسائل و مشکلات در حوزه راه و شهرسازی این شهرستان دیداروگفتگو نمودند.

احمد تجری مفرد فرماندار ضمن خیر مقدم به مدیر کل راه و شهرسازی و همراهان از همکاری و مساعدت مدیر کل راه و شهرسازی تقدیر و خواستار اعتبارات لازم برای پروژه های شهرسازی شهرستان شدند.

مبارك قدم، میزان دسترسی جمعیت شهرستان و روستاهای اطراف را از راه آسفالته بالاتر از میانگین استانی بیان كرد و افزود: میزان بهره‌مندی مردم از راه مناسب و آسفالته یكی از فاكتورهای توسعه شهرستان محسوب می‌شود كه در ارتقای شاخص‌های اجتماعی و اقتصادی منطقه بسیار تاثیرگذار است.

وی، راه و شهرسازی را در زمره دستگاه‌هایی دانست كه در هنگام بحران‌های طبیعی یاری‌رسان فرمانداری‌ها بوده و به دلیل گستردگی خدمات آن در بخش‌های مختلف، تاثیرات همه جانبه در شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان می‌گذارد.

مهندس”ابراهيم مبارك قدم فزود: علي آباد كتول از نظر آب و هوايي و مسايل فني و شهرسازي، ظرفيت هايي فراواني دارد كه ديدگاه توسعه شهري بايد بر شهرستان حاكم شود.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرامرز دیلم کتولی در این جلسه گفت:همکاری و همیاری همه نهادها و بخش‌های مختلف جامعه در بهبود نظام آموزشی و ارتقاء کیفیت آن حائز اهمیت است.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.