نشست بخشدارکمالان باهیت اجرایی بخش کمالان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آبادکتول،سیدرحمت میردیلمی بخشدارکمالان درجمع معتمدین هیت اجرایی بخش کمالان بااعلام این که مشارکت مردم امرضروری برای توسعه است گفت:بعدازانقلاب مشارکت مردم درامرتعیین سرنوشت عملی شده است.

وی افزود:زمانی ازتاریخ ایران باحکومت ستمشاهی وپادشاهی سپری کردیم که مردم کوچکترین حق وسهمی دراداره جامعه نداشتند.

میردیلمی اظهارداشت:امروزبه برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی وولایت است که همه ماموظف به عمل به تکلیف هستیم.

بخشدارکمالان یادآوارشد:زمانی اربابان وکدخداهابه زور برسرمردم حکومت می کردندوهیچ پاسخگویی هم تعهد نمی کردند.

وی تاکید کرد:انتخابات مرکز مانوری برای تمرین 3دمکراسی وهمدلی است.

بخشداردرپایان گفت:مشارکت بیشترباعث توسعه واشتغال وکارآفرینی درجامعه می شودوامانتداری وصداقت درانتخابات مقوله ای بسیار حیاتی می باشد.

 

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.