به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول، نشست خبری فرماندارعلی آباد کتول ورئیس مرکزبهداشت درمانباخبرنگاران به مناسبت آغاز هفته دولت،روزدکتر،روزخبرنگارو طرح تحول نظام سلامت در محل مرکز بهداشت ودرمان علی آباد کتول باهماهنگی روابط عمومی فرمانداری برگزارشد.
احمد تجری مفرد فرماندار شهرستان علی آباد کتول با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت یکی از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید در راستای خدمات رسانی بهینه به مردم و کاهش هزینه های درمان خانوار بعضاً تا نود و پنج درصد می باشد اظهارداشت: اجرای طرح تحول نظام سلامت کار بسیار ارزشمندی است که در حال اجرا میباشد.
وی افزود: در گذشته نه چندان دور در برخی از موارد بیماران، درد بیماری را فراموش میکردند و به اینفکر بودند که بعد از درمان چگونه هزینههای درمان خود را بپردازند که این دغدغه از مردم گرفته شده است.
فرماندار در مورد اجرای طرح تحول نظام سلامت گفت: برای اجرای موفق این طرح اعتماد سازی مردم توسط پزشکان و کیفیت تجهیزات و خدمات ارایه شده در بیمارستانها از اهمیت بالایی برخوردار است.
تجری مفرد تصریح کرد: دولت یازدهم با نگاه ویژه به مقوله بهداشت و درمان در زمینه بهبود وضعیت سلامت مردم تلاشهای مستمری انجام داده که اجرای طرح تحول نظام سلامت گام مهم دولت در این راستاست.
رئیس شبکه بهداشت و درمان علی آباد کتول گفت: مرکز پلی کلینیک فوق تخصصی قائم مهمترین دستاورد طرح تحول نظام سلامت در علی آبادکتول و از لحاظ طراحی و تجهیزات نیز به عنوان بهترین مرکز فوق تخصصی گلستان در سطح وزارت بهداشت مطرح است.
دکتر علیرضا کمال غریبی در نشست با خبرنگاران علی آبادکتول تجهیز بیمارستان، افزایش حقوق پزشکان بر اساس منطقه خدمت، طرح پزشک خانواده، ایجاد 3 مرکز خدمات درمانی در شهرستان، تکمیل کادر پزشکی، تامین مکان خانه های بهداشت استیجاری و اجرای طرح دندانپزشک خانواده در 2 شهر فاضل آباد و مزرعه کتول را از مهمترین اقدامات مرکز بهداشت این شهرستان در سال گذشته عنوان کرد.
وی با اشاره به اهداف این مرکز در سال جاری تشریح کرد: کاهش هزینه خدمات رسانی داروئی و پزشکی به بیمار، ایجاد کلینیک دندانپزشکی در سطح شهرستان، تامین تحت پوشش بیمه ای ساکنین غیر رسمی، ایجاد پایگاه سلامت در منطقه باغچقی در دستور کار این مرکز قرار دارد.
کمال غریبی به افزایش 7 و نیم برابری مراجعه کنندگان به مرکز پلی کلینیک علی آبادکتول اشاره کرد و افزود: با راه اندازی این پلی کلینیک در شهرستان تعداد مراجعین از 800 نفر به 6 هزار نفر در ماه رسیده است.
وی با اشاره به اعتبار 90 میلیون تومانی برای راه اندازی سیستم پکس در بیمارستان علی آبادکتول اظهار کرد: همه ی زیر ساخت های بیمارستان بقیه الله الاعظم از جمله رادیولوژی، سونوگرافی و … امسال مجهز به سیستم پکس می شود و پزشکان متخصص در هر نقطه ای می توانند از طریق تب لت و لپ تاپ وضعیت بیمار خود را در این بیمارستان بررسی کنند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آباد کتول با از اجرای طرح اتوماسیون اداری سیستم شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد و گفت: دکل های قوی فیبر نوری در 3 نقطه بیمارستان بقیه الله الاعظم، مرکز فوق تخصصی قائم و مرکز بهداشت شهرستان نصب شده است که ضمن افزایش پهنای باند و افزایش سرعت کارکنان شبکه بهداشت در خدمات رسانی، موجب صرف جویی 12 میلیون تومان در ماه نیز شده است.
کمال غریبی همچنین با اشاره به صرف اعتبار 50 میلیون تومانی در تجهیز مرکز بهورزی شهرستان خاطر نشان کرد: این مرکز هم اکنون در راستای آموزش بهورزان خانه های بهداشت شهرستان های علی آبادکتول، رامیان و آزادشهر فعالیت می کند.
وی در ادامه از فعالیت 12 مرکز بهداشتی درمانی، یک پایگاه سلامت و درمان و 50 خانه بهداشت در سطح شهرستان علی آبادکتول خبر داد و گفت: با بهره برداری ساختمان های مرکز بهداشتی درمانی شمار یک علی آبادکتول و مرکز بهداشتی درمانی باغچقی در هفته دولت جاری، بنای همه ی مراکز بهداشتی درمانی شهرستان به حالت ملکی تبدیل می شوند.
درپایان از خبرنگاران تجلیل بعمل آمد.