هدایتی کتولی فرماندار و رئیس کارگروه گندم، آرد و نان
شهرستان با تاکید
بر کیفیت پخت نان در نانوائی و بررسی و نظارت هر چه بیشتر آن گفت: نان، نعمتی
است که عامه مردم از آن استفاده میکنند، وقتی که دامنه
شمول یک ماده غذایی تا این حد گسترده است باید در تولید آن دقت و نظارت بیشتری صورت
گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، هدایتی کتولی افزود: باید بر
کیفیت تولید نان کنترل و نظارت بیشتری شده و با کوچکترین موضوعی که در سلامت نان
مشکل ایجاد میکند، در کوتاهترین زمان رفع مشکل شود.
کیفیت تولید نان کنترل و نظارت بیشتری شده و با کوچکترین موضوعی که در سلامت نان
مشکل ایجاد میکند، در کوتاهترین زمان رفع مشکل شود.
وی افزود: کمیته کارشناسی وبازرسین اداره صنعت ،
معدن وتجارت ، اتاق اصناف وکارشناسان بهداشت و تعزیرات نیز بصورت مجزا ومستمر نسبت
به بازدید از واحدهای نانوائی اقدام نمایند.
معدن وتجارت ، اتاق اصناف وکارشناسان بهداشت و تعزیرات نیز بصورت مجزا ومستمر نسبت
به بازدید از واحدهای نانوائی اقدام نمایند.