سه شنبه‌های مردمی؛ ملاقات مردمی فرماندار علی آبادکتول با شهروندان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=119096کپی به کلیپ‌بورد
 سه شنبه‌های مردمی؛ ملاقات مردمی فرماندار علی آبادکتول با شهروندان

 در این دیدارها، ” ابراهیم احمدی” به درخواست‌های شهروندان که مشکلات خود را در زمینه‌های گوناگون مطرح کردند، رسیدگی نمود و ضمن بررسی این مشکلات راهکارهای قانونی را ارائه داد و موارد پس از بررسی و کارشناسی جهت رسیدگی و اقدام لازم، به مراجع ذی‌ربط ارجاع گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری،صبح امروز در ادامه طرح سه شنبه مردمی در استان گلستان ؛ شهروندان با حضور در فرمانداری شهرستان با فرماندار علی آبادکتول دیدار و به بیان درخواست‌ها و مشکلات خود پرداختند.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، ملاقات عمومی فرماندارعلی آبادکتول با شهروندان هر هفته سه شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برگزار می‌شود.

سه شنبه‌های مردمی؛ ملاقات مردمی فرماندار علی آبادکتول با شهروندان

 

سه شنبه‌های مردمی؛ ملاقات مردمی فرماندار علی آبادکتول با شهروندان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.
حضور پرشور مردم و مسئولین در این مراسم، نشان‌دهنده عزم جدی جامعه برای حمایت از نیازمندان و ترویج فرهنگ نیکوکاری بود.
این مراسم فرصتی برای تقویت همکاری‌ها و ارتقاء سطح خدمات به شهروندان بود.
دیلم کتولی فرماندار شهرستان از ترمینال مسافربری در حال ساخت واقع در کمربندی شهر علی آبادکتول بازدید کرد.
افتتاح پروژه جی نف و کدپستی هوشمند در روستای مارانکلاته،گامی به سوی دولت الکترونیک.