فرماندار عنوان کرد: در طرح کشوری ساماندهی آرد و نان ، نظارت بر عملکرد خبازیها و تخصیص سهمیه آنها دچار تغییراتی شده است در این سامانه تخصیص میزان آرد بر اساس تراکنش صحیح در واحدهای خبازی و بصورت کشوری انجام میشود که این میزان آرد توسط پیامک و یا در سامانه به اطلاع مالک واحد خبازی میرسد .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ،صبح روز سه شنبه 16 خرداد ماه جلسه استانی بررسی سامانه یکپارچه مدیریت آرد کشور برگزار شد
فرماندار با اشاره به کاستی های موجود در این سامانه تصریح کرد: متاسفانه به دلایل مختلفی از جمله عدم دقت در تراکنش ها ، تعدد تراکنشهای تکراری ، بی توجهی به زمان پخت ، فروش کمتر یا بیشتر از میزان سهمیه ، مواجه با کاهش سهمیه تعداد زیادی از نانواییهای استان و از جمله شهرستان علی آباد کتول بودیم.
رئیس شورای گندم ،آرد ونان شهرستان بیان داشت : با توجه به اینکه جهاد کشاورزی دبیر کارگروه آرد و نان است ،نظارت دقیق همه دستگاههای مرتبط ؛ از جمله اتحادیه نانوایان ، جهاد کشاورزی ، مرکز بهداشت، اداره صمت ، اداره غله باید در دستور کار جدی قرار گیرد و گزارشات، هر هفته به کارگروه آرد و نان شهرستان ارائه شود ، در روستاها دهیاران موظف به نظارت دقیق بر روند پخت نان خواهند بود.
ایشان از مردم خواست گزارشات خود را در زمینه کیفیت نان و تخلفات احتمالی در عرضه نان ، به دستگاههای نظارتی اعلام ، تا با متخلفین در این حوزه بطور جدی برخورد شود.
مقام عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه کوتاهی دستگاههای نظارتی و مدیریتی در حوزه آرد و نان پذیرفتنی نخواهد بود تاکید کرد: مرکز بهداشت و شهرداری نسبت به برخورد با عرضه کنندگان غیر بهداشتی نان در میادین شهرستان اقدامات قانونی خود را انجام دهند
فرماندار ضمن عذر خواهی از شهروندان صبور شهرستان ؛ اظهار امیدواری کرد با پیگیریهای استاندار محترم و نظارت دستگاههای مرتبط و تکمیل و رفع کاستی های سامانه ، شرایط بهتری برای هم استانی ها و شهروندان علیآبادکتول فراهم شود