نام نویسی 103 نفر درششمین روز ثبت نام شوراها در شهرستان علی آباد کتول

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=138797کپی به کلیپ‌بورد

نام نویسی 103 نفر درششمین روز ثبت نام شوراها در شهرستان علی آباد کتول

فرماندارورییس ستادانتخابات شهرستان علی آباد کتول اظهارداشت:103نفر درششمین روز ثبت نام شوراهای اسلامی شهر و روستا در شهرستان علی آباد کتول با حضور در فرمانداری و بخشداری های مرکزی و کمالان نام نویسی کردند.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان علی آباد کتول،احمد تجری مفرد فرمانداربا اشاره به اتمام ششمین روز ثبت نام در شهرستان خاطر نشان کرد: از این مجموع19نفر مربوط به شهرعلی آبادکتول، 42 نفر بخش مرکزی و42نفر مربوط به بخش کمالان می باشد.

تجری مفرد ادامه داد: از مجموع ثبت نام کنندگان 89 نفر مرد و14نفر خانم بوده است.

رییس ستاد انتخابات شهرستان علی آباد کتول در پایان گفت: ثبت نام از داوطلبان تا 6 فروردین ادامه خواهد داشت.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرامرز دیلم کتولی در این جلسه گفت:همکاری و همیاری همه نهادها و بخش‌های مختلف جامعه در بهبود نظام آموزشی و ارتقاء کیفیت آن حائز اهمیت است.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.