شهدا متعلق به همه‌ مردم هستند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=139028کپی به کلیپ‌بورد

شهدا متعلق به همه‌ مردم هستند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،خانواده های معظم شهدابه مناسبت هفته شهید بااحمد تجری مفردفرماندارشهرستان دیدارکردند.

فرمانداردراین دیدار اظهار داشت: شهدا متعلق به همه‌ مردم هستند و باید به خاطر ظرفیت‌هایی که توسط شهدا در هشت سال دفاع مقدس ایجاد شده است، یاد و نام آن‌ها همیشه زنده بماند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه حفظ یاد شهدا وظیفه‌ای عمومی است، عنوان کرد: تکریم خانواده شهدا و ایثارگران باید به عنوان یک وظیفه در دستور کار قرار بگیرد.

فرماندارخاطرنشان کرد: اگر مردم سیره و سخنان شهدا را سرلوحه کار خود قرار دهند، بسیاری از آسیب‌های جامعه کاهش پیدا می‌کند.

عباس مزرعه مدیربنیاد شهید و امور ایثارگران علی آباد کتول بیان کرد: هفته شهید از 16 اسفند ماه آغاز و تا 22 اسفند ادامه دارد،عمل به وصیت‌نامه شهدا و سیره آن‌ها بسیار مهم است.

عباس مزرعه مدیربنیاد شهید و امور ایثارگران علی آباد کتول به تشریح برنامه‌های این هفته پرداخت و گفت: برنامه‌های مختلف و متنوع فرهنگی با همکاری مسئولین و دستگاه‌های فرهنگی شهرستان پیش‌بینی کرده‌ایم که از آن جمله می‌توان به دیدار با امام‌جمعه، دیدار با خانواده معظم شهداء و ایثارگران شهرستان‌ اشاره کرد.

شهدا متعلق به همه‌ مردم هستند

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

فرامرز دیلم کتولی در این جلسه گفت:همکاری و همیاری همه نهادها و بخش‌های مختلف جامعه در بهبود نظام آموزشی و ارتقاء کیفیت آن حائز اهمیت است.
در راستای تداوم برنامه دیدار چهره به چهره مردم با مسئولان، شهروندان عزیز می‌توانند هرهفته سه شنبه‌ها به‌صورت مستقیم با فرماندار شهرستان علی آباد کتول ملاقات کنند.
این جلسه با هدف بررسی و تشریح مصوبات و برنامه‌های اجرایی دفتر بازرسی استانداری برگزار شد و به تبادل نظر در خصوص مسائل و چالش‌های موجود در حوزه بازرسی و مدیریت عملکرد پرداخته شد
شهید باباکردی، جانباز ۷۰ درصد از جانبازان دوران دفاع مقدس، پس از سال‌ها تحمل رنج‌های ناشی از مجروحیت، به شهادت رسید.
این نشست صمیمی فرصتی برای تقویت ارتباطات و همفکری در راستای خدمت به مردم در آغاز سال جدید بود.