به گزارش روابط عمومی فرمانداری،سید رحمت میردیلمی بخشدارکمالان باحضوردردفتردهیاری محمد آباد کتول باریس شورای اسلامی ودهیار روستادیدارداشته ونیازهایومشکلات روستارامورد بحث قراردادند.

درادامه طی این نشست درخصوص جاده کنارگذرروستاجهت ترددکامیونها وایجاد سرعت گیردرنقاط مختلف وهمچنین برداشت گراویل براساس مجوزهای قانونی از کف رودخانه موردبحث وبررسی قرارگرفته ودرادامه ازجاده کنارگذرونقاط حادثه خیز علی الخصوص مسیرهای خروجی روستاوپلهای مسیر اصلی دهنه محمدآباد نیزموردبازدیدقراردادند.

بازدیدمیدانی بخشدارکمالان ازروستاهای بخش کمالان

 

بازدیدمیدانی بخشدارکمالان ازروستاهای بخش کمالان

 

بازدیدمیدانی بخشدارکمالان ازروستاهای بخش کمالان

 

 

بازدیدمیدانی بخشدارکمالان ازروستاهای بخش کمالان

 

بازدیدمیدانی بخشدارکمالان ازروستاهای بخش کمالان

 

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.