فرمانداری علی آباد کتول
پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان > نسخه قابل چاپ > جلسه ستاد اشتغال علي آبادكتول برگزار شد
صفحه نخست > اخبار فرمانداری > جلسه ستاد اشتغال علي آبادكتول برگزار شد

جلسه ستاد اشتغال علي آبادكتول برگزار شد


24 فروردین 1393. نويسنده: admin

جلسه ستاد اشتغال علي آبادكتول برگزار شد

جلسه ستاد اشتغال علي آباد كتول با حضور احمد تجري مفرد فرماندار شهرستان علي آبادكتول، سيدرضا مفيدي معاون آموزش اداره كل فني و حرفه اي استان گلستان و اعضاي ستاد شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداري برگزارشد. احمد تجري مفرد فرماندار علي آباد گفت: در حوزه اشتغال با توجه به شعار سال لازم است با همتي بلند و برنامه ريزي دقيق و جهت دار حركت نماييم.

وي افزود: بايد به دنبال اشتغال زايي، آموزش ها و حمايت مالي مستمر باشد تا از طرحهاي ناموفق گذشته كه در زمينه اشتغال زايي خروج خوبي نداشته ديگر تكرار نشود. فرماندار اظهار داشت: در حركت به سمت اشتغال زايي تنها نبايد به همين جلسات اكتفا كنيم بلكه بايد با جديت كار ميداني انجام داده و آماده باشيم تا بتوانيم در سالي كه از سوي مقام معظم رهبري از آن به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي ياد كرده اند گامهاي موثري در زمينه اشتغال برد داريم.

سيدرضا مفيدي، معاون سازمان فني و حرفه اي استان گلستان گفت: از بين ۷۴ مركز ارتقاي مهارت در كشور، شهرستان علي آباد كتول به عنوان برترين مركز ارتقاء مهارت، رتبه اول كشور را دارد. سيدرضا مفيدي اظهارداشت: برنامه هاي متعددي از سوي اين سازمان در جهت رشد و توسعه اشتغال استان و مهارتهاي انساني در حال برنامه ريزي و اجرا است. وي افزود: در راه ايجاد اشتغال پايدار و افزايش مهارت هاي شغلي جوانان استان، اين سازمان دورهاي آموزشي متعددي را در سطح شهرها و روستاهاي استان برگزار مي كند. مفيدي خاطرنشان كرد: يكي از اين دوره هاي آموزشي، اجراي طرح ايران و آلمان است كه در آن از تكنيك هاي كشور آلمان استفاده مي شود كه در اين طرح افراد به مدت ۱۸ ماه آموزش مي بينند و ۱۰۰ درصد افرادي كه در اين طرح شركت مي كنند جذب بازار كار مي شوند. وي اذعان داشت: هر مربي فني و حرفه اي مي بايست در سال ۱۲۰ ساعت در مراكز ما آموزش دهي داشته باشد و با ورود هر تكنولوژي جديد به كشور، مربيان ما ملزم به آموزش علوم و مهارت هاي مربوط به آن هستند. مفيدي با اشاره به لزوم حمايت از مددجويان كميته امداد و بهزيستي، يادآور شد: در جهت كمك رساني و ارتقاي مهارت هاي شغلي مددجويان تحت حمايت كميته امداد و بهزيستي هم تفاهم نامه هاي متعددي داريم كه در حال انجام كارهاي مشترك هستيم. وي در ادامه افزود: ما حاضريم در جهت حمايت از مددجويان، مربيان خود را به كميته هاي امداد فرستاده و مددجويان كميته امداد و بهزيستي را هدايت شغلي و كمك رساني كنيم. معاون سازمان فني و حرفه اي گلستان، با اشاره به فعاليت هاي اين سازمان در حوزه هاي روستايي گفت: در طي ۱۵ روز در ۴ دهستان و ۱۲ روستاي شهرستان علي آباد كتول، با دهياران اين روستاها هماهنگي و كار ميداني انجام گرفته است كه با توزيع فرم هايي بين اين دهياران نظريات آنها را جمع آوري كرده ايم تا اطلاعات كافي براي برخوردار شدن جامعه روستايي از مهارتهاي فني را داشته باشيم.مفيدي در ادامه يادآور شد: ما به دنبال آن هستيم كه نمايشگاهي را براي ارائه كارهاي كساني كه از مراكز فني و حرفه اي فارغ التحصيل شده اند برگزار كنيم تا موجب خودباوري آنها شود و همچنين در پي آن هستيم كه چتر حمايتي خود را در ميان مردم گسترده تر سازيم.


بازگشت