اغاز عملیات احداث بازگشایی جاده موقت روستای میان رستاق

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=133578کپی به کلیپ‌بورد

اغاز عملیات احداث بازگشایی جاده موقت روستای میان رستاق

هدایتی کتولی فرماندار شهرستان علی آبادکتول در حاشیه بازدید از جاده میان رستاق با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت؛ با هماهنگی بعمل آمده با اداره کل مدیریت بحران استانداری، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و تیپ مهندسی 45 جوادالائمه(ع) سپاه نینوای استان گلستان با احداث پل جاده قدیم به صورت موقت بازگشایی خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری؛ وی ادامه داد؛ انتقال وسایل مورد نیاز جهت احداث پل آغاز شده و از فردا نیز عملیات اجرایی آن از سوی تیپ مهندسی جوادالائمه شروع خواهد شد.
وی افزود؛پل احداثی به قطر دو نیم متر و به صورت موقت و کوتاه مدت خواهد بود تا تردد برقرار شود.
فرماندار تاکید کرد؛ جاده قدیم موقت و به منظور ترددهای ضروری احداث شده و انتظار و تاکید دارم از تردد غیرضرور خودداری گردد.
وی خاطرنشان کرد؛ تیم کارشناسی جهت جاده اصلی به صورت مستمر از آن بازدید می نمایند تا با قطع رانش و پایداری اوضاع روند بازسازی به سرعت آغاز گردد.
فرماندار در خاتمه افزود؛ ترمیم جاده اصلی با جدیت پیگیری و با بازگشایی آن پل موقت جمع آوری خواهد شد.
شایان ذکر است در این بازدید جمالی مدیرکل مدیریت بحران استانداری، سرهنگ قرباني جانشين تیپ مهندسی 45 جوادالائمه(ع) سپاه نینوای استان گلستان، کوهستانی معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی و مسئولین مرتبط شهرستانی حضور داشتند.

اغاز عملیات احداث بازگشایی جاده موقت روستای میان رستاق

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.