انتخابات را مهمترین وظیفه کاری خود بدانیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=141161کپی به کلیپ‌بورد

انتخابات را مهمترین وظیفه کاری خود بدانیم

به گزارش کمیته اطلاع رسانی انتخابات فرمانداری،جلسه اعضای شعب خواهران با حضور احمد تجری مفرد فرماندار و اعضای هیئت اجرایی در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید .

فرماندارگفت : مجریان انتخابات باید طوری حرکت و عمل نمایند که بتوانیم انتخاباتی سالم و بدون هیچ گونه شائبه ای در شهرستان برگزار کنیم که در این راستا بخشی از کار انجام شده است و بخش دیگر آن یعنی انتخاب افراد پای صندوق رای نیز باید به درستی صورت پذیرد وشما خواهران ضمن تعهد و درستکاری طرفدار هیچ یک از کاندیداهای احتمالی نباشد .

همچنین وی افزود:شما خواهران باید امانت دار رای مردم باشید وحق الناس رادرنظرداشته باشید.

وی افزود: همه مجریان انتخابات باید موضوع برگزاری انتخابات را مهمترین وظیفه کاری خود بدانند و با حساسیت ویژه مباحث مربوط به دو انتخابات را پیگیری نمایند.

تجری مفرد اظهارداشت:وظیفه اصلی مجریان در انتخابات تلاش برای برگزاری انتخاباتی سالم و همراه با آرامش و امنیت است.

فرمانداردر ادامه گفت: خوشبختانه بر اساس فرآیندهای تعریف شده و طبق جدول زمانی طراحی شده، کارها با دقت و شایستگی لازم در حال پیگیری است و مسائلی که بخواهد روند انتخابات را با مشکل مواجه سازد، وجود ندارد.

درپایان فرماندار بیان داشت: تا مدت باقیمانده تا برگزاری انتخابات تلاش خواهیم کرد که بسترها و زمینه های لازم برای برگزاری هر چه باشکوهتر انتخابات فراهم شود.

انتخابات را مهمترین وظیفه کاری خود بدانیم

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.