اهدای تندیس به تصاویر شهیدان باحضورفرماندار

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=139538کپی به کلیپ‌بورد

اهدای تندیس به تصاویر شهیدان باحضورفرماندار

به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول،درراستای اجرای برنامه‌های اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان اهدای تندیس شهدای شهرستان علی آباد کتول به خانواده معززشان باحضوراحمد تجری مفرد فرماندارشهرستان انجام شد.

درادامه فرماندار از خدمات ارزشمند این خانواده شهیدپرور و ولایتمدار به نظام اسلامی تقدیر کرد و آن را نشانگر میزان علاقمندی آنان به آرمان های انقلاب اسلامی دانست.

تجری مفرد در لحظه تقدیم تندیس،از شهادت و جانبازی به عنوان بهترین فصل بندگی پروردگار عالم یاد کرد و گفت: هر چه داریم، از برکت خون شهداست و باید برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و تبیین صحیح ارزش های انقلاب اسلامی تلاش ویژه ای داشته باشیم.

فرماندارگفت: شهدای گرانقدر با ایستادگی در برابر دشمن بعثی و عقب راندن آنها از خاک وطن، موجبات آرامش و آسایش ملت را فراهم آوردند و باید همواره قدردان مجاهدت های پیامبرگونه آنان باشیم که با تقدیم خون سرخ خویش، حفظ وطن را بر حفظ جان خویش مقدم دیدند.

شایان ذکراست:در این مراسم که فرماندهی سپاه شهرستان،رئیس بنیاد شهید نیز حضور داشتند، فرماندار علی آباد کتول بر زنده نگه داشتن یاد شهدا تاکید کرد.

اهدای تندیس به تصاویر شهیدان باحضورفرماندار

 

اهدای تندیس به تصاویر شهیدان باحضورفرماندار

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.