بازدید فرماندار علی آبادکتول از پل روستاهای الامن و محمدآبادکتول.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=147582کپی به کلیپ‌بورد
این بازدید با هدف بررسی وضعیت موجود و برنامه‌ریزی برای بازسازی پل‌ها انجام شد.

فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان، حکیمی بخشدار کمالان و ابراهیمی رئیس اداره راه شهرستان، با حضور در روستاهای الامن و محمدآباد از پل ارتباطی این دو روستا بازدید کردند.

در این بازدید، دهیاران دو روستا نیز حضور داشتند و مسائل و نیازهای مربوط به بازسازی و بهسازی این پل مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
مسئولان حاضر بر پیگیری اقدامات لازم برای تسریع در روند بازسازی تأکید کردند.

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.