جمالی فرماندار علی آباد کتول در بازدید از شرکت تولیدی بافه سیم گلستان ، گفت : شهرستان علی آباد کتول پتانسیل زیادی در زمینه رشد و توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی دارد و نگاه فرمانداری به این حوزه حمایتی است، انشالله با ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی و حمایت دستگاههای متولی بتوانیم شهرستان علی آباد کتول را در بخش صنعت و تولید ، بیش از گذشته توسعه دهیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری علی آباد کتول، جمالی فرماندار علی آباد کتول ، با همراهی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرکت تولیدی محصولات صنعت سیم و کابل بافه سیم گلستان بازدید و با مدیریت و کارکنان این مجموعه دیدار و گفتگو نمود.
فرماندار در ادامه اظهار داشت : یکی از اصول مهم در حوزه تولید و صنعت، که شرکتهای تولیدی بایستی توجه ویژه ای به آن نمایند، تداوم ، حفظ و ارتقاء وضعیت تولید و اشتغال پایدار و تلاش در راستای افرایش تولید است .








