جلسه هماهنگی هفته ایمنی دربرابر زلزله وبلایای طبیعی برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=145979کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگی هفته ایمنی دربرابر زلزله وبلایای طبیعی برگزار شد

 احمد تجری مفرد فرماندارشهرستان علی آباد کتول گفت: دستگاه‌های اجرایی باید در همه شرایط آمادگی کامل را برای مقابله با بلایای طبیعی داشته باشند.

وی زمان را مهم‌ترین عامل در مدیریت بحران دانست و افزود: در هنگام بروز حادثه اگر زمان را از دست بدهیم باید متحمل خسارت‌های زیادی شویم.

در این جلسه پس از بررسی گزارش عملکرد سال گذشته و استماع نظر کارشناسان حاضر وظایف واحدهای ذیربط معین گردید .

در جلسه هماهنگی هفته ایمنی دربرابر زلزله وبلایای طبیعی مواردی همچون بررسی نقاط ضعف و قوت سال گذشته ، هماهنگی جلسه با مسئولین سایر کارگروه ها ، برنامه ریزی دوره های آموزشی و مانورها و مواردی از این قبیل مقرر گردید .

جلسۀ شورای هماهنگی مدیریت بحران بامحوریت هفته ایمنی در برابر زلزله و بلایای طبیعی در محل فرمانداری علی آباد کتول باحضور احمد تجری مفرد برگزار شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.