حضور فرماندارعلی آباد کتول در مراسم نمازعید سعید قربان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=139743کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندارعلی آباد کتول در مراسم نمازعید سعید قربان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری،نماز عید سعید قربان با حضوراحمد تجری مفرد فرماندارشهرستان علی آباد کتول، اقشار مختلف مردم به امامت حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه علی آباد کتولدر محل مصلی شهرستان برگزار شد.

فرمانداردرمراسم ا اظهار داشت : اعیاد و مناسبت های مذهبی بهترین فرصت برای نمایش اتحاد و همدلی مسلمنان جهان در برابر استکبار جهانی است.

وی با بیان اینکه دنیا در آینده متعلق به دین مبین اسلام است، تاکید کرد: صهیونیسم و استکبار جهان بیهوده در صدد منحرف کردن افکار ملل جهان هستند، چرا که قران کریم با شفافیت گسترش عظمت اسلام را گوشزده کرده است .

تجری مفرد مفهوم اصلی این عید سعید را، قربانی کردن نفس سرکش انسان عنوان کرد و افزود : در این روز و در یک امتحان الهی، حضرت ابراهیم( ع ) و اسماعیل( ع ) سرافراز و سربلند شدند و شیطان ذلیل و خوار شد.

وی درپایان گفت: ایمان، عمل صالح، امر به معروف و نهی از منکر و صبر از ویژگیهای مومنان است و مسلمانان با پایبندی به اسلام، عمل به واجبات دینی و اتحاد می توانند بر دشمنان پیروز شوند.

حضور فرماندارعلی آباد کتول در مراسم نمازعید سعید قربان

 

حضور فرماندارعلی آباد کتول در مراسم نمازعید سعید قربان

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.