دیدار فرماندار علی آبادکتول با خانواده شهیدان زنگانه،حسینی و مهدوی.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=146718کپی به کلیپ‌بورد
فرماندار علی آبادکتول دیدار با خانواده معظم شهدا، ادای دین به مقام والای شهید و موجب تقویت روحیه خدمتگزاری برای مسئولان است.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان علی آباد کتول،پنجشنبه ٢۵بهمن و به مناسبت نیمه شعبان،هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) و ایام الله دهه فجر،فرامرز دیلم کتولی فرماندار به همراه حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه علی آباد کتول و خسروی معاون سیاسی، مزرعه ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان با خانواده معظم شهیدان عباسعلی و یعقوب زنگانه ، محمد مهدوی و اسماعیل حسینی ملاقات و از صبر و ایستادگی آنان قدردانی شد.

 

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.