ملاقات چهره به چهره فرماندار علی آباد کتول با مردم شهرستان.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=147222کپی به کلیپ‌بورد
در این دیدارها ،فرامرز دیلم کتولی به پیگیری حل مشکلات و مسائل مردم پرداخت و به درخواست‌ها و نظرات آنها گوش فرا داد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان علی‌آباد کتول، طبق روال سه‌شنبه‌ های هر هفته، فرامرز دیلم کتولی فرماندار شهرستان امروز در دفتر خود با مردم ملاقات چهره به چهره داشت.

 این ملاقات‌ها فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر و بررسی دغدغه‌های شهروندان است و نشان‌دهنده عزم فرماندار در خدمت به مردم و ارتقاء کیفیت زندگی در شهرستان می‌باشد.

۴ شهریور ۱۴۰۴

گزارش تصویری

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.